RÓLUNK

Várunk ha van jogsid, de még nincs gyakorlatod.

Bemutatkozás

Csapatunk nagy rutinnal rendelkező, felkészült oktatókkal és színes gépparkkal áll a gyakorolni vágyók rendelkezésére.

  • Csapatunk létszáma garantálja, hogy nálunk mindenki volán mögé kerülhet néhány napon belül.
  • Tanulóinkért házhoz megyünk és az indulás helyszínére érkezünk vissza, ezzel időt nyersz és a számodra legkényelmesebb helyszínt is Te adhatod meg.
  • Autóinkban készpénzes és kártyás fizetés is lehetséges
  • Az oktatás során kérésre videófelvételt készítünk, így visszanézve bármilyen közlekedési helyzetet utólag is át lehet beszélni az oktatóval.

A Jogsiutan.hu iskola 2004-ben egyszemélyes vállalkozásként indult. Nógrádi Gábor, alapító az évek során kidolgozta azt a hatékony és sikeres módszert, melynek alapja a türelmes, egyéni szintekhez és igényekhez igazodó, minden tekintetben személyre szabott oktatás.

Az  évek során a növekvő igények ütemében fokozatosan 8-10 fős csapattá bővültünk, mindvégig megtartva a kezdetektől érvényes oktatói irányelveket.
Amire garantáltan számíthatsz nálunk, jófej csapat, jó hangulat, hatékony, türelmes oktatás, tiszta autó, egyre magabiztosabb vezetés.

Misszió

Több mint 15 évvel ezelőtt fogalmazódott meg a szándék, hogy jogosítvánnyal rendelkező, de gyakorlatlan vezetőknek segítsünk hogy biztos tudással vegyenek részt a forgalomban.

A jogosítvány megszerzéséhez kötelező 30 óra alatt nem lehet elegendő gyakorlatra szert tenni, így sokan úgy kerülnek ki a forgalomba, hogy még nem rendelkeznek a balesetmentes vezetéshez szükséges rutinnal. A balesetek túlnyomó része egyértelmű vezetéstechnikai hibákra vezethető vissza. Ezért fontos és hasznos átvenni a tipikus veszélyhelyzetekben szükséges teendőket.

Tanulóink jó része a jogosítvány megszerzése után évekig, vagy akár évtizedekig nem ül a volán mögé, aztán változnak az életkörülményei és szeretne vezetni, de sosem szerzett rutint, és bizonytalan akár az alapvető dolgokban is. Ezért vagyunk. Segítünk a korábban tanultak felelevenítésében, vagy akár újrakezdjük az oktatást az alapoktól.

Vezetni felelősség. Egy kisebb koccanás, vagy törés sem úszható ma már meg 100-150.000 forint alatt, nem is szólva azokról a lelki és testi sérülésekről, amelyeket a rutintalan, bátortalan vezetésből eredő baleset okozhat. Ebben szeretnék segíteni. Kifejezetten olyanokkal foglalkozunk, akik még nem érzik megfelelően magabiztosnak, gyakorlottnak magukat ahhoz, hogy nyugodt szívvel a kormánykerék mögé üljenek és maguk mögé ültessenek bárkit.

Több ezer elégedett tanulónk garancia arra, hogy nincs reménytelen eset, a biztonságos vezetés megtanulható.

ISKOLAVEZETŐNK

NÓGRÁDI GÁBOR


Alapító

gépjárművezető szakoktató

0
    0
    Kosarad