Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Gyakorlóvezetés

Érvényes jogosítvánnyal rendelkező, de gyakorlatlan autóvezetők oktatásával foglalkozunk.
Tanulóinkért házhoz megyünk, vagyis ott kezdjük a vezetést, ahol Neked a legkényelmesebb.
Szívesen állunk azon vidékiek rendelkezésére is, akik kevésbé érzik magabiztosnak magukat a budapesti forgalomban.
Bármilyen egyéni, különleges problémán is hatékonyan tudunk segíteni.
Az első órák után – ha jól megy a vezetés – akár saját autóddal is gyakorolhatunk, így magabiztosabb leszel majd, ha egyedül kell vezetned.
Közös megbeszélés szerint azokon az útvonalakon gyakorlunk, ahol sokszor fogsz járni (pl. munkahely és az otthonod között).
Kismamák babával együtt is jöhetnek, így oktató jelenlétében kisebb a stressz az első alkalmakkor, amikor egyszerre kell kétfelé figyelni.
 

Jelentkezem

Szimulátoros oktatás

A szimulátoros autóvezetés során teljesen élethű feltételek között gyakorolhat bárki anélkül, hogy ki lenne téve a forgalom valós veszélyeinek.
Gyakran találkozunk bátortalanabb jogosítványosokkal, aki szívesen barátkoznának a vezetés gondolatával mielőtt elindulunk a forgalomban. Gyakorlott oktatónk felkészítik, hogy a volán mögé már magabiztosabban üljenek ők is.
A program lehetőséget ad arra, az oktatás céljának megfelelően állítsuk a forgalom mértékét, a váratlan veszélyek számát vagy akár az időjárási viszonyokat. Így lehetőség nyílik arra, hogy teljesen az alapoktól a bonyolultabb vezetéstechnikai helyzetekig bármit begyakoroljunk kockázat nélkül.
Akár jogosítvány szerzés előtt fiatalok is kipróbálhatják a szimulátort és vezetési gyakorlatot szerezhetnek, megkönnyítve ezzel a későbbiekben a forgalmi vizsga sikeres teljesítését.
14 éves kor fölött ajánljuk a gyakorlást.

Az oktatás helyszíne a Jogsiutan.hu iroda, 1068 Budapest, Benczúr utca 5.

 

Jelentkezem

Frissítő KRESZ tanfolyam​

Jogosítvánnyal rendelkezőknek a forgalomba való visszatérés előtt ajánljuk a legfontosabb szabályokra és forgalmi helyzetekre kitérő átfogó ismétlő tanfolyamunkat.
Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailen.
Az oktatás időtartama 2 óra 30 perc . Következő induló tanfolyamaink:

Az oktatás helyszíne a Jogsiutan.hu iroda, 1068 Budapest, Benczúr utca 5.

 

Jelentkezem